زنگنه: تعاملات بانکی و تجاری ایران و روسیه باید چندبرابر شود اف‌بی‌آی از خنثی سازی حمله تروریستی خبر داد مهاجرانی: ما این همه جشن ملی داریم، هالووین کجا بود؟ امانی: دشمن صهیونیستی به دنبال اختلاف‌افکنی میان ملت‌های منطقه است عراقچی: دیپلمات‌ها با اتکا به نیروهای مسلح در میدان‌ها حضور می‌یابند آیت‌الله جوادی آملی: ملت از مدیران و مسئولین، طهارت و پاکی می‌خواهند تأکید پزشکیان بر تکمیل خطوط و اتصال ایستگاه‌های قطار حومه‌ای اشتغال هم‌زمان احمدنیا در ۲ دستگاه دولتی بررسی شود سرلشکر موسوی: ورود مؤثر پدافند غیرعامل به برنامه‌ریزی‌های ملی ضروری است هشدار تهران به گروسی درباره ادعاهای هسته‌ای یاک ۱۳۰ مقدمه حضور سوخو–۳۵ در ایران است؟ سردار وحیدی: افزایش سرمایه اجتماعی در تعامل و ارتباط با مردم است دولت چقدر کسری بودجه دارد؟ پزشکیان: طرح‌هایی مانند انتقال آب از خلیج‌فارس بسیار پر هزینه هستند/ دولت به دنبال راه‌حل‌های پایدار و بدون تبعات منفی است آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود

پروفسور امین: بخاطر محکوم کردن ترامپ از جبهه ملی اخراج شدم

پروفسور سید حسن امین استاد دانشگاه گلاسکو کلدونیان و از اعضای حزب ایران، از اخراج خودش از تشکیلات جبهه ملی به‌دلیل محکوم کردن تروریست خوانده شدن سپاه از سوی ترامپ خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۷ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 09
کد خبر: ۱۳۰۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، سید حسن امین استاد دانشگاه گلاسکو از اخراج خودش از تشکیلات جبهه ملی به دلیل محکوم کردن اقدام ترامپ در تروریست خواندن سپاه پاسداران خبر داد.

پروفسور سید حسن امین استاد دانشگاه گلاسکو کلدونیان و از اعضای حزب ایران، از اخراج خودش از تشکیلات جبهه ملی به‌دلیل محکوم کردن تروریست خوانده شدن سپاه از سوی ترامپ خبر داد.

 

وی با بیان اینکه بعد از اقدام ترامپ در تروریست خواندن سپاه‌، به‌ همراه تیمسار فربد رئیس اسبق ستاد ارتش جمهوری اسلامی بیانیه‌ای صادر و اقدام ترامپ را محکوم کردیم، گفت: چگونه ترامپ سپاهی که جزو لاینفک نیروهای مسلح جمهوری اسلامی است می‌تواند تروریست بخواند؟ متاسفانه این اقدام موجب شد تا چند عضو تندروی جبهه ملی که علاقه‌مند به تشدید تحریم‌ها هستند ما را به جیره‌خوار بودن متهم کرده و از جبهه ملی اخراج کنند.

 

سید حسن امین با اشاره به اینکه من خودم به‌عنوان یک شهروند و یک حقوقدان انتقاداتی به شرایط فعلی کشور دارم و انتقاد چه از باب امر به معروف و چه از باب حقوق شهروندی، حق ما هست، اظهار داشت: ولی این دلیلی نمی‌شود که شخصی از خارج کشور به ما زور بگوید و ما باید منافع دراز مدت ملی را در نظر بگیریم. اگر جنگی رخ دهد آیا کسی جز نیروهای سپاه و ارتش و یا سربازانی که در سپاه خدمت می‌کنند از ممکلت دفاع خواهند کرد؟ همین مسئله موجب شد تا افرادی مانند آقای موسویان، با بنده در 70 سالگی چنین رفتاری انجام دهند، این افراد دنبال این هستند که یا با رفتارهای رادیکال به زندان بیفتند یا با رسانه‌های بیگانه گفتگو کنند و از این طریق خود را سر زبان‌ها بیندازند.

 

این استاد دانشگاه گلاسگو خاطرنشان کرد: بنده الان در اسکاتلند دسترسی دارم با هر رسانه فارسی‌زبانی گفتگو کنم اما می‌دانم که آنها مواجب‌بگیر بیگانگان هستند، ما اگر ملی هستیم باید حرفمان را داخل ممکلت خودمان بزنیم، متاسفانه رفتار این اشخاص حتی خلاف منش فکری دکتر مصدق است و راه به‌جایی نخواهد برد.

 

پروفسور سید حسن امین از اعضای حزب ایران، استاد تمام دانشگاه گلاسکو کلدونیان و استاد راهنمای حجت‌الاسلام حسن روحانی و از اعضای هیئت رهبری جبهه ملی بود.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار